Algemene voorwaarden

Offerte

Offertes zijn vrijblijvend en voor maximaal 3 maanden geldig. Als een klant akkoord gaat met een offerte dient deze de opdracht te bevestigen middels een reply op de email met het offerte aanbod. Bij het accepteren van de offerte gaat de klant ook akkoord met deze algemene voorwaarden.

Meerwerk

Als een opdracht zodanig verandert dat het de in de offerte beschreven arbeid overstijgt dan is er sprake van meerwerk. Hiervoor kunnen kosten in rekening worden gebracht. Mocht deze situatie zich voordoen dan zal dit tijdig overlegd worden met de opdrachtgever. Voor meerwerk wordt een tarief gehanteerd van € 50,- ex btw per uur.

Intellectueel eigendom

Workflow, templates, designs, formulieren, set ups, camera instellingen en montage documenten zijn intellectueel eigendom van Falcon Focus Media en worden niet beschikbaar gesteld.

Camera materiaal

De klant krijgt het copyright op de door hem/haar bestelde videoproductie, voor het in de offerte vastgelegde doel. Tenzij anders afgesproken wordt het ruwe, onbewerkte cameramateriaal niet beschikbaar gesteld. In tegenstelling tot de afgeleverde videoproductie, ligt het copyright op het cameramateriaal bij Falcon Focus Media.

Betaling

Wij hanteren een betalingstermijn van 14 dagen na de oplevering van het eindproduct, tenzij vooraf anders afgesproken.

Correctierondes

Standaard zijn er 2 correctierondes inbegrepen. Dit betekend dat er na de eerste versie, nog 2 rondes aan feedback doorgegeven en verwerkt kunnen worden. Per ronde is er een maximum van 30 dagen waarbinnen u gewenste aanpassingen kunt doorgeven. Bij uitblijven van een reactie binnen het termijn, wordt de productie als afgerond beschouwd.

Privacy

Wij gaan zorgvuldig om met de data van onze klanten. Wij bewaren alleen de gegevens die nodig zijn om prettig zaken met elkaar te doen. Gegevens en video opnames worden niet doorverkocht. Alle data staat offline, of op goed beveiligde servers.

Social Media

Voor het plaatsen van content op onze social media, zal te allen tijden toestemming worden gevraagd aan de opdrachtgever.

Aansprakelijkheid

Falcon Focus Media is aansprakelijk voor aantoonbare schade tot een maximum van het offerte bedrag.

Benieuwd hoe video jouw organisatie kan ondersteunen?

Neem contact op voor vrijblijvend advies.

info@falconfocus.nl

+316 43 48 29 29

Mechelenlaan 25

5628VD Eindhoven

Falcon Focus Media

KVK: 75611384

BTW: NL002300784B92